Lieve aankomende student,

Natuurlijk hadden wij graag ander nieuws gebracht, maar bij deze moeten wij jou helaas vertellen dat de Creatro 2020 niet door gaat.

In verband met het coronavirus heeft de overheid afgelopen 23 april het besluit genomen evenementen tot 1 september te verbieden.

Dat besluit valt ons zwaar. Ieder jaar doen wij er alles aan om de nieuwe studenten de week van hun leven te bezorgen, zodat zij goed voorbereid beginnen aan hun nieuwe opleiding; Creative Business. Dit jaar mag dat helaas niet zo zijn.

Omdat niemand had kunnen voorzien dat dit zou gebeuren en wij iedereen de kans willen geven om de Creatro mee te maken zullen wij de Creatro 2021 eenmalig openstellen voor de studenten die zijn gestart in studiejaar 2020-2021. Hierover word je later in het schooljaar geïnformeerd.

Wij adviseren je om je schoolemail en de social media pagina’s van Inholland Haarlem en Creative Business Haarlem in de gaten te houden, zij zullen je verder informeren over hoe de start van je opleiding er dit jaar uit gaat zien.

Namens het hele team willen wij jou veel sterkte wensen de komende tijd en hopelijk zien we elkaar volgend schooljaar in goede gezondheid.

Warme groet,

Creatro team 2020