Meld je hier aan als deelnemer voor de Creatro 2020!

Meld je aan voor de Creatro door het onderstaande formulier in te vullen. Het is voor ons heel belangrijk om te weten of jij de Nederlandse variant (Creative Business) of de internationale/Engelse variant (International Creative Business) gaat studeren. Geef dit dus juist aan tijdens het invullen. Weet je het niet zeker? Neem dan contact met ons op. 

Het coronavirus brengt veel onzekerheden met zich mee. Ook voor jou als toekomstige student heeft dit gevolgen. Oriënteren en het bezoeken van scholen gaat niet en het proefstuderen is helaas ook niet mogelijk. De introductieweek is dan de ideale manier om alsnog de studie, de school en je medestudenten te leren kennen. 

Wij, als organisatie van de introductieweek CREATRO, houden de ontwikkelingen omtrent het  COVID-19 virus nauwlettend in de gaten. Daarbij is het nu nog te vroeg om duidelijkheid te scheppen over hoe de introductieweek van 26, 27 en 28 augustus 2020 vormgegeven zal worden. De veiligheid en gezondheid van de deelnemers, begeleiders, partners en de extra hulp is onze hoogste prioriteit.  

Vooralsnog geldt er een verbod op samenkomsten. Dit verbod blijft in ieder geval instant tot 1 juni 2020. Dit zou betekenen dat de introductieweek in augustus vooralsnog door kan gaan. Daarom is het ook nog steeds mogelijk je in te schrijven. Het betalen en ontvangen van tickets wordt uitgesteld tot in ieder geval juli. Maar deze kan je dus wel reserveren door je aan te melden op de website.  

Op basis van de adviezen en richtlijnen van het RIVM en de Nederlandse overheid zullen wij de komende periode gaan bepalen hoe we aankomend jaar de introductieweek gaan vormgeven. Tot die tijd wenst de organisatie van de introductieweek CREATRO iedereen goede gezondheid toe en hopen wij snel weer aan de slag te kunnen. Zodat we samen met onze partners in Haarlem, de begeleiders, InHolland en natuurlijk de deelnemers een van de mooiste feesten van het jaar neer kunnen zetten! 

Heb jij aan de hand van dit bericht vragen over de introductieweek van de opleidingen Creative Business en International Creative Business? Neem dan gerust contact op via info@creatro.nl. 

Je naam

Geboortedatum

Studentnummer

Ga je Creative Business of International Creative Business studeren?

Straatnaam + Huisnummer

Postcode

Telefoonnummer

Noodnummer

Emailadres

Shirtmaat

Diëten
Ik heb geen allergieVegetarischPinda / notenallergieLactose allergie / intolerantieStaat er niet tussen

Aanvullende informatie

Ik ga akkoord met de betaling van €60,- bij deelname aan de Creatro Introweek en de algemene voorwaarden.

Shopping Basket
nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch