Om de introweek mogelijk te maken werkt Creatro samen met verschillende bedrijven uit Haarlem en omstreken. Hieronder vind je een overzicht van bedrijven waarmee de Creatro samenwerkt. Wil je meer weten over een van de onderstaande bedrijven?
Klik dan op het logo!

CREATRIX POPULUS LOGO 2017

Creatrix Populus is de studievereniging van Creative Business. De studievereniging wil bijdragen aan een betere leeromgeving voor studenten door het organiseren van gastcolleges, borrels en andere leuke activiteiten!

UP LOGO LOCK UP RECHTS CMYK032C

UP Events is op zoek naar enthousiaste evenementen begeleiders. Lijkt jou het leuk om activiteiten te begeleiden en kennis en ervaring op te doen? Klik dan op ons logo om naar onze website te gaan!

Patronaat logo groot

Patronaat is een van top 10 poppodia van Nederland. De Haarlemse zaal bestaat sinds 1984 en presenteert tegenwoordig een onderscheidend programma van bands en electronische muziek.

favicon

Avontuur, vrienden, skills, impact maken en volop kansen. Ervaren dat je alles kunt, als je er maar voor gaat. En natuurlijk valt er heel veel te lachen. Kortom: de studentenbaan van je leven.​

LOGO DEF

Wees welkom om op niveau te eten, borrelen, feesten, je verjaardag te vieren, te bbqen of om welke andere reden dan ook. We staan (bijna) overal voor open.

56590947 2710310882328738 3586530780035153920 n

Al meer dan 20 jaar is Stiel’s zonder enige uitzondering de meest swingende en drukste horecazaak van Haarlem. Stiel’s onderscheidt zich door 6 dagen per week live muziek te programmeren, met elke maandag de druk bezochte jamsessies.​

download

Café De Koning is al bijna 15 jaar een begrip in Haarlem. Denk aan het de Koning klassiekers als het radje draaien, de kannetjes watermeloen en die gigantische spiegel op die legendarische dansvloer. Kortom: ieder weekend feest!

swapfiets logos CMYK Blue
 
Zeker zijn van een fiets tijdens jouw studententijd in Haarlem? Neem een Swapfiets!
Voor jou als nieuwe Student in Haarlem heeft Swapfiets een speciale introductieweek deal: de eerste 3 maanden kost jouw Swapfiets €11,50 in plaats van €13,50 per maand.
download

Murphy’s by Frank & Angie is een heel gezellig danscafe waar je een borrel kan drinken, een feestje kan maken met je vrienden, waar je een dansje kan maken en waar je vooral met elkaar kan genieten van een ongedwongen sfeer.

NYP LOGO 184

Studeren is al duur genoeg! Daarom maken wij het extra aantrekkelijk voor studenten om onze overheerlijke pizza’s te bestellen. Want op vertoon van je studentenkaart kun je bij ons een 25cm NY-style pizza voor € 5,50- bij afhalen via newyorkpizza.nl of in één van onze vestigingen! 

logo

Uiltje Brewing Company brouwt sinds 2016 de meest vette bieren, in de eigen brouwerij in Haarlem. Dikke IPA’s, zure bieren, rookbieren, bieren met fruit, koffie, drop, lollies, zelfs een heuse kerstboom was niet veilig voor de brouwketel. Of juist in oude whisky vaten gerijpte Russian Imperial Stouts, Scotch Ales en Barleywines. Alles kan bij ons in de brouwerij. Bekroond als een van de 100 beste brouwerijen ter wereld, mogen we trots zijn op onze prestaties!

Shopping Basket
nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch