Creatro, dat wil je meemaken!

Creatro is de introductieweek voor (international) Creative Business. Gedurende drie dagen kan jij als toekomstige Creative Business student kennis maken met jouw medestudenten, met Inholland en met Haarlem als studentenstad. In teams ga je, samen met oudere jaars, activiteiten doen in het centrum van Haarlem, leer je de leukste kroegen kennen en sluiten we af met een mega feest in het Patronaat. Samen doen we er zo alles aan om jou studententijd een kickstart te geven. Dat wil en moet je natuurlijk meemaken!

Wanneer?

De Creatro vindt plaats in de week voor dat school begint en duurt drie dagen, van dinsdag tot en met donderdag. Exacte data worden ieder jaar gecommuniceert zodra deze bekend zijn en zullen ook op deze pagina te vinden zijn.

Hoeveel kost het?

Voor deelname aan de Creatro moet je €60,- betalen. Voor dit bedrag regelen wij driemaal avondeten en tweemaal lunch, activiteiten en nog vele andere extra's. Zeker een goede deal dus!

Verblijf in Haarlem

Helaas kunnen wij geen verblijf regelen. Toch willen wij mensen die niet in of rondom Haarlem wonen aanraden om in Haarlem te verblijven. Goedkoop in Haarlem verblijven kan o.a. bij Joops City Centre Hotel of StayOkay Haarlem.

Creatro is het allermooiste feest uit je leven!

Shopping Basket