Informatie

Hier vind je alles wat je moet weten over de introductieweek.

Algemene informatie

De Creatro vindt plaats op 24, 25 en 26 augustus. De starttijd verschilt per dag. Over die tijden zullen we je per mail op de hoogte houden. De dag eindigt om 00:00, waarna je vrij bent om naar huis te gaan, of nog even met ons door te feesten.

Deelname aan de Creatro kost €60,-. Voor dit geld regelen we voor twee dagen lunch, drie dagen avondeten en heel veel leuke activiteiten. Informatie over de betaling sturen we je per mail. Je hoeft niet direcht na je aanmelding te betalen.

De startlocaties van de introdagen kunnen per dag verschillen. We kiezen altijd een centraal gelegen punt bij Haarlem Station of op Inholland. Inholland is te bereiken via bus 8 of bus 81 of met de trein naar station Overveen.

Creatro checklist

En vergeet vooral niet

Introductieweek en COVID-19

COVID-19 brengt veel onzekerheden met zich mee. Als het om de introductieweek gaat is het niet anders. Op dit moment zijn we een normale Creatro 2021 aan het organiseren. Echter kan het zijn dat er door maatregelen van de overheid of de hogeschool activiteiten komen te vervallen of het programma wordt aan gepast. Vanaf het moment dat jij je aanmeldt voor de introductieweek zullen we je op hoogte houden rondom de ontwikkelingen.

Shopping Basket
nl_NLDutch