DE INTRODUCTIEWEEK VOOR (INTERNATIONAL) CREATIVE BUSINESS HAARLEM

De Creatro is een driedaagse introductie week in het centrum van Haarlem. Gedurende deze drie dagen leer je Haarlem, jouw toekomstige klasgenoten en mensen uit hogere jaren kennen. Dit allemaal is verwerkt in een rijkelijk gevuld programma met leuke activiteiten, feestjes en een groot eindfeest in patronaat Haarlem. 

Ga je met ons mee tijdens de Creatro?

Praktische informatie

Kosten

De introductieweek kost €60,-. Met dit bedrag zorgen wij voor alle leuke activiteiten en feestjes tijdens de Creatro. Wij zorgen ook voor lunch en diner, hele leuke prijzen, heel veel extra’s en uiteraard een geweldige introductieweek. Helaas ide Creatro zonder overnachting, dus hier moet je zelf op tijd voor zorgen als je ver weg woont. Als je hier meer over wil weten lees dan bij ‘Wil je in haarlem verblijven?’.

Wil je in Haarlem verblijven?

Helaas is er geen optie om te overnachten bij Creatro. Er zijn een aantal hostels die je kan boeken in Haarlem. Wij raden Joops City Centre hotel aan als een van de betaalbare opties. Zorg dat je je hostel op tijd boekt, want ze raken heel snel vol!
Creatro's doel

Creatro bestaat uit een team van studenten die de introductieweek mogelijk maken met veel liefde en passie. Wij streven naar een leuke, energieke en sociale introductieweek met soms uitdagende activiteiten om je uit je comfort-zone te trekken. Creatro is absoluut geen introductieweek waar je dingen tegen je zin in moet doen of ontgroend wordt. Het belangrijkste is dat wij Haarlem opschudden met een grote en leuke groep mensen. Je kan dit niet missen!

Transport naar Haarlem

Haarlem en Inholland zijn makkelijk te bereiken met openbaar vervoer. Haarlem Station is erg centraal en veel activiteiten beginnen dan ook binnen loopafstand van het station. Daarnaast stoppen er naast treinen ook veel bussen op Haarlem Station. Naar Inholland kan je de trein naar Overveen pakken en de bussen 81 en 8 naar de stop ‘Hogeschool’. 

 

Waar in Haarlem beginnen we?

Hieronder vind je het schema van de starttijden en -locaties. Dit kan per dag verschillen. 

dinsdag 25 augustus

Wordt nog bekend…

Woendsdag 26 augustus

Wordt nog bekend…

donderdag 27 augustus

Wordt nog bekend…

Navigatie

Informatie

Shopping Basket
nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch