FAQ

Heb jij een vraag? Misschien dat je het antwoord hieronder al kan vinden. Staat het er niet tussen? Stuur ons dan gerust een mail.

Nee, de Creatro is geen ontgroening. Het doel van de Creatro is om de school, Haarlem en je toekomstige medestudenten te leren kennen door middel van leuke activiteiten en feestjes. Je zal nooit iets hoeven doen waarbij je je niet prettig voelt! 

De Creatro is op 25, 26 en 27 augustus 2020. Dit is de laatste week van de zomervakantie. 

Helaas kan dit niet. Het programma is namelijk volledig afgestemd op toekomstige Haarlemse studenten.

Helaas kan dit niet. De Creatro is puur bedoeld voor Creative Business studenten. Wij raden je aan om even een kijkje te nemen op de website van introweek Haarlem: www.introweekhaarlem.nl

Wij raden aan om comfortabele kleding aan te doen. Doe dus niet je mooiste spijkerbroek en hakken aan maar kies voor iets waar je je de hele dag en nacht prettig in kan voelen. 

Creatro verzorgt op dinsdag avondeten en op woensdag en donderdag lunch en avondeten. Wij raden aan om zelf elke dag een tussendoortje in je tas te doen, als je snel honger krijgt. 

Dit is niet de bedoeling. Wij verwachten van iedereen dat zij het volle programma mee doen. 

Helaas kan je niet blijven slapen tijdens de Creatro. Wij raden aan om van tevoren een slaapplek te regelen bij een kennis of in een hostel als je ver weg woont. Het is namelijk super jammer als je het leuk hebt en dan naar huis moet, omdat je je trein moet halen! 

International Creative Business is de internationale variant van de studie Creative Business. Wij korten ze af als ICB en CB. ICB is geheel in het Engels en CB is in het Nederlands. Bij ICB studeren mensen uit heel de wereld, maar ook Nederlandse mensen. Bij CB studeren in principe alleen maar Nederlandse mensen. 

Shopping Basket
nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch