Frequently Asked Questions

De introductieweek is dit jaar helaas gecanceld vanwege de COVID-19 pandemie. De studievereniging zorgt samen met team Creatro en Inholland voor een alternatief programma.

Deelname aan de Creatro kost maar €60,-! Voor dit bedrag regelen wij lunch en avondeten, organiseren we leuke activiteiten en maken we er samen een week van om nooit te vergeten.

Helaas kan de organisatie van de Creatro geen verblijf regelen. Echter zijn er wel goedkope hostels en hotels waar je zou kunnen overnachten. Voorbeelden zijn Joops City Centre Hotel en StayOkay Haarlem.

Wij raden je aan makkelijk zittende kleding en schoenen te dragen en je te kleden op het weer. Trek dus geen trui aan bij 26 graden!

Nee. Team Creatro is een losse organisatie dat ieder jaar de introductieweek mogelijk maakt, met als doel op een leuke en veilige manier Haarlem als studentenstad en medestudenten te leren kennen. Uiteraard zijn er uitdagende activiteiten en proberen we je een beetje uit je comfortzone te halen. Maar de Creatro is absoluut geen ontgroening.

Ga jij in Haarlem wonen? Dan is het absoluut aan te raden om een fiets te fixen. Je beste optie is dan een swapfiets. Een swapfiets abonnement heb je al vanaf €13,50 per maand! Meer informatie? Kijk op swapfiets.nl 

De Creatro is een actieve week. We lopen grote afstanden en zijn vaak een hele dag bezig met activiteiten. Mocht je, om wat voor reden dan ook, twijfels hebben over jou deelname aan de introductieweek, vanwege een ziekte of allergie. Neem dan gerust contact met ons op door gebruik te maken van het contactformulier of te mailen naar info@creatro.nl.

Inholland is te bereiken met bus of trein. Wanneer je met de bus komt kan je het beste uitstappen bij bushalte Hogeschool. Bus 8 en bus 81 stoppen bij deze halte. Kom je met de trein? Dan moet je de trein richting Zandvoort hebben en uitstappen in Overveen. Vanaf daar is het 7 minuten lopen naar Inholland.

Shopping Basket