Frequently Asked Questions

Heb jij een vraag? Misschien staat het antwoord hier wel tussen!

Nee, de introductieweek is geen inwijding. Team Creatro is een onafhankelijke organisatie met als doel een onvergetelijke introductieweek voor iedereen. Een goede en veilige sfeer is van groot belang. De organisatie probeert dit te allen tijde te garanderen.

Draag gemakkelijke kleding en kleed je op het weer. Daarnaast raden we je aan om schoenen aan te trekken waar je makkelijk lange tijd op kan lopen.

De introductieweek kost €70,- voor drie dagen gekkigheid. Wij zorgen voor twee dagen lunch en drie dagen avondeten, zodat jij je volledig kan focussen op de activiteiten

Er zijn twee betaalmogelijkheden. Je kan er voor kiezen om contant te betalen op de dag dat de introductieweek begint, of achteraf betalen via ideal.

Via de mail houden we je op de hoogte over de startlocaties. Deze kunnen per dag verschillen, maar zijn altijd in de buurt van station Haarlem of Hogeschool Inholland.

Hogeschool Inholland is te bereiken via bus en trein. Vanaf station Haarlem rijden bus 8 en bus 81 naar de bushalte Inholland. Daarnaast kan je vanaf station Haarlem de trein naar Zandvoort pakken. Wanneer je bij station Overveen uitstapt is het een kleine 10 minuten lopen naar de hogeschool.

We willen de introductieweek zo toegankelijk mogelijk maken. Echter zijn er enkele beperkingen. Zo lopen we gedurende de drie dagen grote afstanden en komen we op veel verschillende locaties die mogelijk niet allemaal even toegankelijk zijn. Mocht je door een medische aandoening twijfelen over je deelname, neem dan contact met ons op!

Helaas zit er geen slaapplek bij de Creatro inbegrepen. Dit betekent dat iedereen aan het einde van de dag naar huis moet. Daarnaast kan je zelf onderkomen regelen. Een goedkope optie is bijvoorbeeld het Joops City Center Hotel