Creatro 2020 is helaas gecanceld i.v.m. het Covid-19 virus. Volledige statement lezen? Klik hier.

informatie

Kosten

De introductieweek kost €60,-. Met dit bedrag zorgen wij voor alle leuke activiteiten en feestjes tijdens de Creatro. Wij zorgen ook voor lunch en diner,hele leuke prijzen,heel veel extra’s en uiteraard een geweldige introductieweek. Helaas is de Creatro zonder overnachting, dus hier moet jezelf op tijd voorzorgen als je ver weg woont. Als je hier meer over wil weten lees dan ‘Wil je in Haarlem verblijven?’.

Verblijf

Helaas wordt er vanuit de organisatie geen optie geboden om te overnachten in Haarlem. Er zijn echter genoeg  betaalbare hotels en hostels om te verblijven in Haarlem. Zo raden wij Joops City Centre hotel aan als een van die betaalbare opties. Maar zorg dat je er snel bij bent, want deze zitten heel erg snel vol naarmate de start introductieweek nadert.

Waar & Wanneer?

De Creatro duurt drie dagen. Dit jaar zijn dat dinsdag 25 augustus, woensdag 26 augustus en donderdag 27 augustus. De startlocaties en tijden verschillen per dag. Zodra deze bekend zijn kan je deze terug vinden in het schema hieronder. Op dinsdag wordt je standaard op Hogeschool Inholland verwacht. Deze is te bereiken via bus en trein door halte hogeschool of station Overveen.

Ons doel

“Creatro bestaat uit een team van studenten die met veel liefde en passie de introductieweek mogelijk maken. Wij streven naar een leuke, energieke en sociale introductieweek met uitdagende activiteiten. Creatro is daarom ook absoluut geen ontgroening, maar een evenement waar je aan het einde van je studie nog over praat!”

Bereikbaarheid

Haarlem en Inholland zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Haarlem Station is centraal gelegen en veel activiteiten beginnen dan ook binnen loopafstand van het station. Daarnaast stoppen er ook veel bussen op Haarlem Station. Naar Inholland kan je de trein naar Overveen pakken of de bussen 81 en 8 naar de halte ‘Hogeschool’.

Waar gaan we beginnen?

Dinsdag 25 augustus

Wordt nog bekend gemaakt …

Woensdag 26 augustus

Wordt nog bekend gemaakt …

Donderdag 27 augustus

Wordt nog bekend gemaakt …

Shopping Basket
en_GBEnglish
nl_NLDutch en_GBEnglish