De introductieweek voor (International) Creative Business

De introductieweek is een driedagen durende introductieweek in het centrum van Haarlem. Tijdens deze drie dagen leer je Haarlem kennen als studentenstad, ontmoet je toekomstige klasgenoten en maak je kennis met oudere jaars. En dit allemaal in een reik gevuld programma met leuke activiteiten en een feestelijke afsluiting in het Patronaat!

Ga je mee op introductieweek?

Praktische informatie

Kosten

De introductieweek kost €60,- euro. Voor dit bedrag mag je drie dagen met ons mee leuke activiteiten doen in Haarlem. Wij zorgen voor lunch en avondeten, prijzen, heel veel extra’s, en een onvergetelijke kennismaking.

Verblijven in Haarlem?

Helaas hebben wij niet de mogelijk iedereen te laten slapen in Haarlem. Echter is het wel makkelijk als je ’s avonds niet naar huis hoeft. Er zijn dan meerdere opties. Zo kan je ervoor kiezen om in een van de hostels in Haarlem. Daarnaast is het  Joops City Centre hotel een betaalbare oplossing wanneer je wil overnachten in Haarlem.

Introductieweek of ontgroening?

De Creatro is een introductieweek, geen ontgroening! Creatro is een losse organisatie die deze introductieweek mogelijk maakt. Wij streven ernaar een leuke, energieke en gezellige week van te maken. Met uitdagende activiteiten die je af en toe uit je comfortzone proberen te trekken. Maar vooral met een grote groep hele leuke mensen Haarlem op zijn kop zetten. En dat wil je absoluut niet missen!

Vervoer naar Haarlem

Haarlem is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Haarlem Station ligt centraal gelegen en veel activiteiten beginnen op loopafstand van het station. Daarnaast stoppen er veel bussen bij Haarlem Station. Ook Inholland is makkelijk te bereiken vanaf Haarlem Station door de trein te pakken naar Overveen of bus 8 of bus 81 te pakken naar de halte Hogeschool.

Waar in Haarlem beginnen we?

Hieronder vind je de dagen en tijden waarop de Creatro begint, en waar je naartoe moet. Let op! Dit kan namelijk per dag veschillen. 

Dinsdag 25 augustus

De tijden en locaties worden later bekend gemaakt.

Woensdag 26 augustus

De tijden en locaties worden later bekend gemaakt.

Donderdag 27 augustus

De tijden en locaties worden later bekend gemaakt.

Navigatie

Information

Shopping Basket
en_GBEnglish
nl_NLDutch en_GBEnglish