Creatro 2020 is helaas gecanceld i.v.m. het Covid-19 virus. Volledige statement lezen? Klik hier.

Frequently Asked Questions

Nee, de Creatro is geen ontgroening. Het doel van de Creatro is om de school, Haarlem en je medestudenten te leren kennen door middel van leuke activiteiten en feestjes. Je zal nooit iets hoeven doen waarbij je je niet prettig voelt!

Dit jaar zou de Creatro op 25, 26 en 27 augustus zijn. Echter gaat de Introductieweek niet door de Coronamaatregelen van de overheid.

Helaas kan dit niet. Het programma is namelijk volledig afgestemd op toekomstige Haarlemse studenten.

Helaas kan dit niet. De Creatro is puur bedoeld voor Creative Business studenten. Wij raden je aan om even een kijkje te nemen op de website van introweek Haarlem wanneer je een andere opleiding gaat doen: www.introweekhaarlem.nl

Wij raden aan om comfortabele kleding aan te doen. Doe dus niet je mooiste spijkerbroek en hakken aan, maar kies voor iets waar je de hele dag en nacht prettig in kan voelen. Een shirt krijg je van ons!

Creatro verzorgt op dinsdagavond eten en op woensdag en donderdag lunch en avondeten. Wij raden aan om zelf elke dag een tussendoortje in je tas te doen, als je snel honger krijgt.

Dat is niet de bedoeling. Wij verwachten dat iedereen het volledige programma mee doet.

International Creative Business is de internationale variant van de studie Creative Business. Wij korten ze af als ICB en CB. ICB is geheel in het Engels en CB in het Nederlands. Bij ICB studeren mensen uit heel de wereld, maar ook Nederlandse mensen. Bij CB studeren in principe alleen maar Nederlandse mensen.

Shopping Basket
en_GBEnglish
nl_NLDutch en_GBEnglish