De introductieweek voor
Creative Business en International Creative Business Haarlem
Begin je studie met
"Het allermooiste feest van je leven!"
Tim - 2018
Creatro
De beste manier om je medestudenten en Haarlem te leren kennen.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider
Creatro VDEF FC

Ga jij Creative Business of International Creative Business studeren in Haarlem? Ga dan mee met de driedaagse introductieweek van Creative Business. Creatro is de plek om je medestudenten, Inholland en Haarlem als studentenstad te leren kennen. En dit allemaal in drie dagen met leuke activiteiten, te gekke feestjes en fantastische prijzen!

0
Students took part in the Creatro

De leukste introductieweek van Haarlem!

Studeren op een nieuwe school, in een nieuwe stad met een hele hoop nieuwe medestudenten. Dat kan altijd een beetje spannend zijn. Geef jezelf daarom een voorsprong en doe mee aan de introductieweek! 

Activiteiten

Tijdens de introductieweek doen we activiteiten die je helpen elkaar te leren kennen. Daarnaast zijn er met elke activiteit punten te verdienen. Gaat jou team met een prijs naar huis?

Haarlem

Haarlem is geen grote studentenstad, maar dat betekend niet dat je er niet leuk uit kunt gaan. Ontdek samen met je team wat Haarlem allemaal te bieden heeft voor studenten.

studenten

Met wie ga jij straks je studie beginnen, en welke mensen zitten er al op de studie? Leer studenten uit alle leerlagen kennen, en begin met netwerken!

Nieuwgierig?

Kijk wat we voorgaande jaren hebben gedaan door op een van de afbeeldingen hieronder te klikken.
Play
Play
Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
Slider

Navigatie

Information

Wil jij helpen?

Shopping Basket
en_GBEnglish
nl_NLDutch en_GBEnglish